Si klient i Malësia Reisen, ju mund të përfitoni konsultim falas dhe të pavarur për sigurimet tuaja.

Gutschein

CHF 200.-

Fitoni një kupon Malësia me vlerë prej CHF 200.-

Analyse

Analizë e sigurimeve

Falas dhe profesionale, pa detyrim për të lidhur një kontratë

Fitoni një kupon me vlerë prej CHF 200.- nëse bëni një sigurim shëndetësor (bazik ose suplementar) ose një zgjedhje të pensionit.

Optimizoni sigurimin tuaj tani dhe kurseni deri CHF 1’250.- në vit.

Plotësoni formularin në vetëm disa hapa

6

Lokacione

130

Të punësuar

220

Partnerë

110000

Klientë

Kompania jonë është agjenci sigurimesh neutrale, akive në Zvicër.

Falë pozicionimit tonë të pavarur në tregun e sigurimeve, ne ju ofrojmë gjithmonë klientëve tanë zgjidhjen ideale të sigurimeve.

Me një konsultim individual në shtëpinë tuaj ose në vendin tuaj të punës, ju do të merrni një pasqyrë gjithëpërfshirëse në lëminë e sigurimeve dhe mund të optimizoni paketën tuaj të sigurimeve.

Partnerët tanë